wpid-Photo-20-apr-2014-2141.jpg
wpid-Photo-20-apr-2014-2141.jpg

GLADA SKÖNA DAGAR

Jag har haft tre dagar där det enda i smärtväg jag har behövt ta är två alvedon en gång. Jag kom t.o.m på att jag glömt ta de antiinflammatoriska som jag ska ta varje dag. Strax tillbaka, ska gå och svälja innan jag glömmer igen.
Iof har jag inte gjort mycket dessa dagar, gått mina promenader (en på morgonen som åtminstone varit en ca 7 km, jag går med Ulfs föräldrar som kommit upp till stugan nu) och pysslat med det jag brukar. Ibland blir det mycket, ibland ingenting. Så om jag tänker efter så har jag nog haft ett par rättså normala dagar om man ska se till göromål. Så varför jag inte har haft ont tar jag helt enkelt som att detta skov är över nu – låt det dröja hundra år till nästa!
 
Nu ska jag sova ner mig med att ligga i sängen med alla djuren och titta på the wire.
 
Nikson har blivit av med blöjan idag, han pinkar inget längre. Han har lite problem med Stinsen som har lite störighetsticks och Majsan som retas genom att bita honom i baken, men annars har han smält tillbaka in i högen rätt bra. Undrar om de låter honom sova i sängen, vi får se.

Prickiga Majsan gömmer sig i skuggorna.
 
 
 

Kommentarer är avstängda.