NU ÄR DET JÄDRAR NÄSTAN SOMMAR

Otroligt skön dag! Varmt och vindstilla, blommorna fullkomligt ploppar upp ur jorden och på träden spricker knopparna.
Jag har rensat papper, år av kattpapper som samlats på hög. Nu är de lite ordning bland dom och de sitter i pärmar. Undrar hur länge? Tanken att börja läsa till domare slog mig när jag såg alla assistentintyg jag har, men njae vet inte – kanske.
 
Igår funderade jag på huruvida de andra katterna skulle låta Nikson sova i sängen, humpf, hur kunde man stoppa honom? Han har tassat mig i ansiktet och trängts med Trasan under täcket. Nu börjar det bli för trångt, jag orkar knappt göra ett täckryck kombinerat med vändning längre, klumpen av katter nere vid mina ben är för tung. Det är som att ha betongblock på alla sidorna om benen och så en mellan om man råkar ligga på mage eller rygg. Funderar starkt på att stänga dörren för att få min säng ifred på natten.
 
 
 

Kommentarer är avstängda.