NÅGOT ÄR FEL I MIG

Jag är så seg, känns som att mina ben väger för mycket. Iof gör de det då jag hela tiden går upp i vikt. Något måste vara fel i mig, det är inte rätt att man ska gå upp fyra kilo på den veckan som man inte sitter still det minsta, den veckan man cyklar fyra dagar, flera mil. Den veckan som man äter mindre än man brukar och svettas som en gris. Det jag konsumerade mycket var vatten, men med tanke på hur jag svettades så borde de inte ha kunnat lagra sig, så vad i helskotta är det som lagrar sig i min kropp?
 
Att jag har ont i kroppen idag kan ha sin förklaring i att vi hämtade träd i skogen, Ulf såga upp och jag slängde in allt i flaket på hans jobblastbil. Så träningsvärk i baksida lår och rygg känns ok, men att hela kroppen måste vara så segt trött, nej det vill jag inte gå med på.
 
Ont i huvudet har jag titt som tätt med, suck.
 
Jag tog ju en massa blodprover för ett tag sen för att doktorn skulle kolla hur mina värden var/är, men jag har inte fått några svar. Jag ska till Säter i morgon och träffa smärtrehabgruppen, får försöka få tag i han då. Jag ser då inte fram emot att göra ett konditionstest imorgon, jag som egentligen bara borde ha bättrat min kondis, med tanke på att jag går en massa och nu har varit på cykelsemester, kommer antagligen visa sämre resultat och särskilt då jag nu väger mer. Fattar inte!
 
Jag ska nog testa att låta bli att ta nästa proveraspruta, kan det vara den som ställer till det så. Om jag får en massa ont så får jag klura ut hur jag ska göra då. Det kan även vara sarotentabletterna jag tar till natten som gör det, men det är ju så låg dos. Och sen så tycker jag det är konstigt att en medicin kan ställa till det så, ok om de ökade min aptit och jag åt mycket mer, men senaste tiden har jag verkligen inte ätit mer. Hum
Jag vägde mindre när jag hade en period av godis och glass noja. Men jag kanske fått kilona från den perioden ett halvår senare, eller vadå?
 
Gnäll gnäll gnäll
Ska få arslet ur och få ordning på detta nu.
 
Fick träffa rätt psykiatriker i torsdags iallafall, så nu ska jag få testa concerta för att se om det kan få mig mindre stressad hela tiden. Måste ta ett EKG först bara, hoppas jag får den tiden fort, jag har väntat i evigheter på detta.

Kommentarer är avstängda.