RAPPORTERING

Snabb ord för att få ner något av allt som snurrar.
Jag får mig själv inte till att fungera som jag vill, jag får inte det jag vill gjort utan jag gör antingen annat eller inget. Det är så frustrerande.
Jag köper jord, fast jag inte vet riktigt till vad så sorten blir nog fel. Jag rensar ogräs, fläckvis och inte tillräckligt eller bra nog. Jag planterar plantor och blommor, fast jag inte är säker på att det är där jag vill ha dom. Jag klipper gräsmattan, men inte hela. Jag ska skura källaren men kommer aldrig igång. Jag vill skriva men får mig aldrig till det, något tar så emot. Mina bilder från resan ligger och väntar. Jag vill måla men har inte ens tittar i färglådan. Jag har tyg som ska sys med, men jag vet inte än vad. Varför läser jag aldrig ut min bok så att jag kan börja på nästa? Det bara fortsätter.
 
Tvångsmatar Stinsen än, snart måste han börja äta själv kattskrället. Han är piggare iallafall och går då och då till matskålen och tittar på torrfodret så snart, snart.
Jag behöver få till morgon och kvällsfodringen på katterna igen, inte ha maten framme hela tiden. Det funkade så bra tidigare och Nikson behöver banta. Så snälla Stinsen börja ät igen så Nikson slipper ha mat att sysselsätta sig med varje dag.
 
EU-valet är klart och det är skrämmande att se hur SD ökar i väljare, ca 10 % av Sveriges röstande människor vill ha in dom i EU. Hua. Men en vän till mig vände på det och då lät det bättre, 90% av Sveriges röstande människor är emot främlingsfientlighet och rasism. :-)
Jag röstade på Peter Eriksson i Miljöpartiet, jag vill att våra parlamentariker i EU ska jobba mot en bättre miljö och ett större social omtanke för oss alla som bor här och det tror jag han kan bidra med.
 
 

Kommentarer är avstängda.