concerta
concerta

CONCERTA

Alltså vad hände?

Från att vara helt full av hit och dit tankar som mest stressade slut på mig och fick mig att mest titta tomt ut i intet. Jag visste inte om och med och vilken ände jag skulle börja överhuvudtaget. Från detta så vart jag lugn och positiv och bara var här och nu. Jag började med medicinen på lördagen och hela dagen satt jag och spelade dataspel, fullkomligt nöjd. Dag två fortsatte jag spela, satte på någon tvättmaskin och gick självklart ut med hundarna – man jag svishade inte runt – vare sig i fysisk form eller i huvudet. Visst fanns mina vanliga stresstankar men jag de var som lite lägre, jag kunde säga åt mig att dem behövde jag inte lägga energi på nu. Jag hade all rätt att sitta ner och spela dataspel om jag ville – det var helg och jag hade inget annat som måste göras.

Idag fuskade jag lite, jag tog en dubbel dos, meningen är att jag ska trappa upp efter ca 7 dagar, men jag ville bara testa lite. Hade bestämt sen tidigare att jag idag skulle fixa med jobbansökningar och arbetsförmedlingens rapportering, efter det så skulle jag gå igenom illustratörer på Illustratörcentrums hemsida för att se om någon passar min bok. Sen det vanliga då, ut med hundar och lite prat med katterna, äta och kanske sola lite.

Doktorn har ordinerat sol och tillskott på D-vitamin då jag tydligen är jättelåg i min nivå.

Och det bara flöt på, en sak efter den andra. Jag har fungerat som en klocka idag, jag bara gör och det är så roligt. Kunde inte sluta, har inte slutat än – klockan är 22 nu och jag kan nog sitta här och jobba framför datorn länge till. Har fått så mycket gjort, det känns så konstigt men jag är sjukt nöjd.

Så D-vitamin och concerta – är det ämnerna som saknats så länge?

Fixade lite med en bild jag hittade och la sen inte den på Bappelsines hemsida som inte fått sig någon uppdatering sen förra våren. Det vart rätt bra. Kolla in sidan www.bappelsine.se
Nu ska jag skriva en lista på vad jag ska göra imorgon och sen ska jag börja runda av.

8SKOG

Kommentarer är avstängda.